Hispaania köök

Praetud kitsejuust meega 

Helen Eelrand, 13. august 2012, 10:34
Praetud kitsejuust meegaFoto: Hispaania maitsed. Tapas
Mmm...enam paremaks maitsed minna ei saa.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 rulli Kitsejuust
1 tk Sibul
1 tk Ciabatta
1 spl Suhkur
2 spl Mesi
1 tk Muna
Oliiviõli

Valmistamine
Kuumuta ribadeks lõigatud sibulaid õlis, kuni need muutuvad karamelliseks, lisame veidi suhkrut. Pane õli kastrulisse soojenema. Eemalda kitsejuustult koorik, vormi pehmest osast väikesed pallid. Veereta neid jahus, munas ja seejärel uuesti jahus. Prae pallid õlis kuldseks ning tõsta köögipaberile tahenema. Soojenda mett mikrolaineahjus ja vala juustupallidele peale. Aseta saiatükile sibulad ning selle peale juust meega.