Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Hispaania
TÕHUS JA MAITSEV | Hispaaniapärane bataadiomlett
EKSOOTILINE KALAPÄEV | Boquerones ehk hispaaniapäraselt marineeritud räimed
TAIMNE PÄEVARETSEPT | Külm supp gazpacho
VALMIB KIIRESTI: tähista rahvusvahelist paella-päeva!
(3)
EVELIN ILVESE KOKAKOOL | Beseekook kondenspiimaga – see teeb elu pipratera magusaks
Kanakoivad datlite ja oliividega
TOIDUTÄHESTIK: Kataloonia kreem
Killuke Hispaaniat snäkilaual: Padróne piprad ehk pimientos de Padrón
SISUTURUNDUS
Rohkem
Unusta jalavalu ja veeniprobleemid!
KINGIIDEE EMADEPÄEVAKS: kaunid Marmara ehted
PÄEVARETSEPT | Chorizo-võiga ahjusai
Patatas bravas ehk praetud kartulid vürtsika tomatikastmega
Tapenade ehk oliivimääre
Hommikune toekas sai tomati ja jamón serranoga
Lõhe-kartulitortilja
Gazpacho
Kanafilee Valencia moodi
Roheline gazpacho
Kikerherne ja chorizo panniroog munadega
Salmorejo
Ploomimarmelaad ehk plombrillo
Vahuveini-granita
Paprika-kartulitortilja
Kastiilia lambapraad
Varasügisene juurikasalat marineeritud räimega
Peaaegu boquerones ehk marineeritud räimed hispaania moodi
Rannakarbid sibula-veinikastmes
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss