Lõunasöögi retseptid

Herne-maisipannkoogid 

Epp Mihkels, 5. märts 2012, 06:35
Herne-maisipannkoogid Jaan Heinmaa
Kevadiselt armsa värvigammaga rohekas-kollased pannkoogid maitsevad sama hästi, kui head need välja näevad. Mekivad hästi mõne külma dipikastmega või kui soovid priisata, ka kalamarja ja hapukoorega. Igatahes kiired valmistada ja väärt proovimist.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 purk Roheline hernes (400 g)
1 purk Mais (400 g)
2 tk Muna
2 spl Hapukoor
1.5 dl Täisteranisujahu
Sool
Rapsiõli (praadimiseks)

Valmistamine
Nõruta herned ja mais üleliigsest vedelikust ja purusta veidi kahvliga. Löö hulka munad, lisa hapukoor ja sool ning sega läbi. Lisa ka jahu ja klopi kergelt läbi, et jahu oleks ühtlaselt, kuid alles jääks siiski herneste ja maisi tekstuur. Prae väikesed lusikapannkoogid ja serveeri vastavalt soovile kas soojalt või jahtunult.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee