Kasutajate retseptid

suvikõrvitsasupp 

Toidutare, 4. november 2007, 09:01

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
500 g suvikõrvitsat
10 cm porrulaugu rohelist osa
1 küüslauguküüs
1 spl õli
1 tl karrit
2 suuremat kartulit
5 dl vett
0,5 puljongikuubikut
200 g merevaiku
basiilikut
soola, suhkrut
valget pipart

Valmistamine
Pese ja lõika suvikõrvits ning kartul väikesteks tükkideks, peenestas porrulauk ja küüslauguküüs. Aja rasvaine potis kuumaks, lisa karri.Pärast lühiajalist kuumutamist lisa suvikõrvitssatükid, porrulauk ja küüslauk.Sega ja jälgi, et koostisained ei pruunistuks. Kalla peale kuum vesi, lisa kartul ja puljongikuubik. Lase madalal kuumusel haududa umbes 15 minutit.Lisa kahvliga pehmendatud sulatatd juust ja värskeid basiilulehti. Püreesta supp. Maitsesta valge pipra, suhkru ja soolaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee