Kalatoitude retseptid

Ahjukartul heeringa-ricotta-täidisega 

Angelica Udeküll, 5. detsember 2011, 06:33
Ahjukartul heeringa-ricotta-täidisega Daisy Lappard
Ahjukartuli küpsetamine läheb kiiremini, kui kartul eelnevalt poolküpseks keeta.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
100 g Soolaheeringas
0.5 tk Punane sibul
Roheline sibul
100 g Ricotta
2 spl Hapukoor
2 tk Kartul (suur)

Valmistamine
1. Aseta koorimata kartul fooliumiga ahju küpsema. Küpseta 225 kraadi juures kuni tund sõltuvalt kartuli suurusest. 2. Haki heeringas, sibul ja roheline sibul.3. Sega hakitud komponendid läbi hapukoore ja ricotta’ga.4. Kui kartul on küps, lase sel veidi jahtuda, lõika siis kartuli peale rist ja murra see neljaks lahti.5. Aseta täidis kartuli keskele. SOOVITUS:Võid segus kasutada ka tavalist kohupiima või kodujuustu, kuid ricotta on tervislikum ja selle tekstuur teistest teralisem.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee