Kotletid ricotta ja suvikõrvitsagaFoto: Kristel Vokk
24. oktoober 2011, 06:03
Kotletid ricotta ja suvikõrvitsaga
Mõnusad kerged vahepalad.
Kogus: viiele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
270 g Suvikõrvits
100 g Ricotta
70 g Porrulauk (valge osa)
2 tk Muna
4 spl Nisujahu
1 tl Sool
Valmistamine
Riivi suvikõrvits ja haki porru peeneks. Sega omavahel ricotta, riivitud suvikõrvits ja tükeldatud porru. Löö hulka munad, sool ning viimasena jahu ning sega ühtlaseks. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile keskmised pätsikesed. Mugav on selleks kasutada lusikat. Kuumuta ahi 180 kraadini ning küpseta 15-20 minutit või kuni kotletid muutuvad kuldseks ja krõbedaks. Serveeri hapukoorekastmega.
Kogus 15 tükki.
Kommentaarid (0)