Kotletid ricotta ja suvikõrvitsagaFoto: Kristel Vokk
Kristel Vokk 24. oktoober 2011 06:03
Mõnusad kerged vahepalad.

Kogus: viiele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
270 g Suvikõrvits
100 g Ricotta
70 g Porrulauk (valge osa)
2 tk Muna
4 spl Nisujahu
1 tl Sool

Valmistamine
Riivi suvikõrvits ja haki porru peeneks. Sega omavahel ricotta, riivitud suvikõrvits ja tükeldatud porru. Löö hulka munad, sool ning viimasena jahu ning sega ühtlaseks. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile keskmised pätsikesed. Mugav on selleks kasutada lusikat. Kuumuta ahi 180 kraadini ning küpseta 15-20 minutit või kuni kotletid muutuvad kuldseks ja krõbedaks. Serveeri hapukoorekastmega.
Kogus 15 tükki.