Linnuliha retseptid

Tomatine grillmarinaad kanalihale 

Aet Trisberg, 14. juuni 2011 13:02
Tomatine grillmarinaad kanalihaleFoto: Aet Trisberg
kana kintsuliha on grillimiseks parem kui filee, mis kipuba ka marinaadis kuvaks jääma.

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 20-40 min
Marineerimiseks 12 - 24 tundi.

Koostisosad
700 g Kana kintsuliha
3 spl Tomatipasta
1 spl Mesi
Meresool
Must pipar
3 küünt Küüslauk
Tšillikaste
Sojakaste (soovi korral)

Valmistamine
Tükelda kintsuliha suupärasteks tükkideks ja lisa sellele järjest tomatipasta, mesi, sool, pipar, küüslauk, tšilli- ja sojakaste. Sega kõik hoolikalt läbi ja pane kinnises anumas (soovitavalt mitte plastist) külmkappi järgmist päeva ootama. Aja lihatükid vardasse ja grilli hõõguvatel sütel. Liha saab suussulavalt hõrk ja mahlane. Soovitan soojalt!