Tomatine grillmarinaad kanalihaleFoto: Aet Trisberg
14. juuni 2011, 13:02
Tomatine grillmarinaad kanalihale
kana kintsuliha on grillimiseks parem kui filee, mis kipuba ka marinaadis kuvaks jääma.
Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 20-40 min
Marineerimiseks 12 - 24 tundi.
Koostisosad
700 g Kana kintsuliha
3 spl Tomatipasta
1 spl Mesi
Meresool
Must pipar
3 küünt Küüslauk
Tšillikaste
Sojakaste (soovi korral)
Valmistamine
Tükelda kintsuliha suupärasteks tükkideks ja lisa sellele järjest tomatipasta, mesi, sool, pipar, küüslauk, tšilli- ja sojakaste. Sega kõik hoolikalt läbi ja pane kinnises anumas (soovitavalt mitte plastist) külmkappi järgmist päeva ootama. Aja lihatükid vardasse ja grilli hõõguvatel sütel. Liha saab suussulavalt hõrk ja mahlane. Soovitan soojalt!
Kommentaarid (0)