Piimashokolaadimuffinid
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
150 g piimashokolaadi
100 g võid
1 dl tavalist valget kristallsuhkrut
2 muna
2 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
2 sl kakaopulbrit
Valmistamine
Sulata shokolaad veevannis. Vahusta toasoe või suhkruga. Lisa ükshaaval ja pidevalt vahustades munad. Nirista hulka sulatatud shokolaad. Sõelu sisse küpsetus- ja kakaopulbriga segatud jahu. Jaga tainas võiga määritud või pabervormidega vooderdatud muffinipanni pesadesse. Küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit. Muffinid peavad tunduma ahjust võttes veel vedelad, sest tainas olev shokolaad tahkub alles jahtudes. *Osa shokolaadist võib sulatamise asemel ka taina sisse hakkida.
Kommentaarid (0)