Kalasupp
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1keskmine porru
2 porgandit
ca 500g kala (erinevad:pisut forelli või lõhet, heiki või turska vm)
1 suurem tops "Merevaigu" juustu
1/2 kl pikateralist riisi
3-4 musta pipratera
1 väike loorberileht
ohtralt värsket tilli
pisut Maggi aedvilja maitseainet
1 pakk 38% rõõska koort
Valmistamine
Pane kala keema koos pipra ja loorberiga. Puhasta porru, lõika pooleks ja tükelda. Porgand tükelda ribadeks. Teise potti vala pisut õli, kuumuta seal riisi ning lisa porru ja porgand. Kuumuta läbi, ära pruunista. Vala nüüd läbi sõela teisest potist kalaleem riisile ja aedviljadele ning lisa Merevaigu juust, sega läbi ja jäta hauduma, kuniks puhastad ja tükeldad kala, mida võid vastalt supile lisada. Kui oled kalaga ühelepoole saanud peaks supp tõenäoliselt ka valmis olema, jääb vaid lisada rõõskkoor ja maitsesta Maggi aedviljamaitseainega. Lõpuks till ja kes soovib võib pidulikkuse andmiseks ka puhastatud krevette lisada. Meie pere lemmiksupp!
Kommentaarid (0)