Krõbekana ja krõbeliha
Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 tk Kanafilee (suurem)
3 viilu Seavälisfilee
2 viilu Sepik (kõvaks läinud)
1 tk Muna
Sool
Pipar
1 tk Sidrun (kui on soovi)
Õli (praadimiseks)
Valmistamine
Lõika kanafilee risti kolmeks õhukeseks lõiguks, sealiha võiks läbi kile natuke õhemaks vasaradada. Riivi sepik, mina teen seda blenderiga. Ära kasuta poes müüdavat riivsaia, vahe on tõesti tuntav. Klopi muna lahti. Aja õli pannil kuumaks, kasta fileed kõigepealt munasegusse, siis riivsaia ning prae mõlemalt poolt kuldseks. Maitsesta otse veskist värske pipra ja soolaga, pigista sidrunitki, kui lapsukesed nõus on.
Kõrvale miskit värvilist. Ära väsi proovimast, lapsed saavad vähemalt teada, milline porgand välja näeb. Ja ükspäev, kui oled lootuse juba ammu kaotanud, võibolla ka söövad seda.
Kommentaarid (0)