Mehhiko köök

Soojad tortiljad ehk Mehhiko pannkoogid 

Raili Mikk, 21. veebruar 2011, 06:50
Soojad tortiljadFoto: Jaan Heinmaa
Tortiljasid võid täita linnulihaga, aga ka taco-seguga maitsestatud hakklihaga. Koos roheliste salatitega sobivad sinna hästi ka tomat, kurk, paprika ja sibul.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
6 tk Tortilja
3 tk Kanafilee
1 suur purk Ananassikompott
6 spl Tšillikaste (magus)
1 väiksem pea Jääsalat
200 g Riivjuust
SERVEERIMISEKS
Hapukoor
Salsa

Valmistamine
Lõika kanafileed väikesteks tükkideks, prae pannil küpseks ja maitsesta soolaga. Kuumuta ahi 175 kraadini. Pane tortiljade keskele kana- ja ananassitükke, tõsta peale lusikatäis kastet ja väike peotäis ribadeks rebitud salatit ning puista üle riivjuustuga. Soovi korral lisa rohelist sibulat või murulauku. Keera tortiljad rulli ja küpseta ahjus 10 minutit. Serveeri salsa või hapukoorega.
NIPP: Kui tortiljad ei taha hästi koos püsida, kinnita need puidust kokteilitikuga.