Hommikusöögi retseptid

Kodujuustutäidisega omlett 

Lia Virkus, 27. juuni 2010, 08:24
Kodujuustutäidisega omlett Jaan Heinmaa
Maitsva ja toeka hommikusöögi saad omletti tehes. Pane vahele kodujuustu, ürte ja riivjuustu ning omlett saab mahlane ja hea. Suvisel ajal lisa sinna ka tükeldatud kodumaist tomatit. Serveeri kõrvale värsket rohelist salatit, nii saad tegusaks päevaks vajalikud hommikused vitamiinid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Valmistamisaeg 10 minutit

Koostisosad
0.5 tk sibul
2 tk muna
1 dl piim
sool, pipar
TÄIDIS
3 spl Kodujuust
2 spl Riivjuust
hakitud till ja petersell

Valmistamine
Puhasta sibul, lõika sektoriteks ja seejärel õhukesteks ribadeks. Kuumuta minut aega pannil õlis ja lisa vähese soolaga lahtiklopitud muna-piimasegu. Kuumuta madalal kuumusel, kuni omlett hüübib. Kergita omletti äärtest pisut pannilabidaga, et keskmine vedelam osa valguks panni äärtele. Kui muna on peaaegu hüübinud, puista ühele omletipoolele riivjuust, petersell, till ja kodujuust. Keera teine omletipool täidisele peale. Keera kuumus maha ja lase veel mõni minut kaane all haududa, kuni juust sulab. Jahvata peale soola ja pipart. Kummuta taldrikule ja tõsta kõrvale värsket salatit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee