Seene-kartuliroog sulatatud juustuga
Kogus: neljale
Koostisosad
10 tk Kartul
1 tk lihapuljongikuubik
4 dl Vesi
0.5 l puhastatud seeni (nt puravikke, kuuseriisikaid, kukeseeni)
2 küünt Küüslauk
200 g Sulatatud juust
2 sl Või
SERVEERIMISEKS
hakitud petersellilehti
Valmistamine
Valmista puljongikuubikust ja veest leem. Koori kartulid ja lõika väikesteks tükkideks, pane kuuma puljongisse. Lase madalal kuumusel keema tõusta ning keeda 10–15 minutit. Samal ajal haki seened ja küüslauk. Pruunista neid pannil võis või margariinis, kuni vedelik aurustub, ja kalla kartulite juurde. Lisa noaotsaga juustutükikesi ning hauta, kuni juust sulab ja toit pakseneb. Kaunista roog peterselliga, serveeri kõrvale musta leiba.
Kommentaarid (0)