Kasutajate retseptid

Veisefilee spiraalpasta, porru ja shampinjonidega. 

Toidutare, 23. august 2005, 19:48

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
375 g veisefileed
4 sl sojakastet
2 sl sherrit
1 porru
250 g shampinjone
240 g spiraalpastat
soola
5 tl õli
1 tl värskelt jahvatatud ingverit
150 ml kuiva valget veini
jahvatatud pipart
2 sl hakitud murulauku

Valmistamine
* Lõika liha õhukesteks viiludeks ja aseta 1/2 tunniks sojakastme-sherrimarinaadi. * Pese porru, puhasta ja lõika 2 cm pikkusteks tükkideks, viilusta shampinjonid. * Keeda spiraalpasta rohkes soolaga maitsestatud vees parajalt pehmeks. * Vahepeal kuumuta pannil 1 sl õli ja prae fileelõike viiluhaaval 1 minut. Hoia soojas! * Prae porru, shampinjonid ja ingver ülejäänud õlis parajalt pehmeks. * Vala juurde vein, maitsesta soola ja pipraga. * Tõsta liha köögivilja juurde. * Nõruta pasta, serveeri koos liha jaköögiviljadega. * Puista üle murulauguga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee