Lepasuitsu lambakintsu tapas luksuslike Vahemere juurviljade ja eesti kodu maitsetega
Koostisosad
Lambakints
Artišokid õlis
päikesekuivatatud tomatid
Oliivid (Kalamata)
Röstsai
Õunamoosisalat
pohla-piparmündi- või viigimarjaželee
Valmistamine
Lõika lambakintsust õhukesed viilud, nii õhukesed kui suudad ja aseta vaagnale. Lihaviilude kõrvale aseta artišokid õlis, päiksekuivatatud tomatid, oliivid. Lase röstsai ahjus pruuniks. Määri röstsaiale ploomiželeed. Õunamoosi-salat aseta kaussi vaagna kõrvale.
Kodune õunamoosi-salat: hapud õunad lõika pöidlasuurusteks tükkideks, aseta potti, lisa vett, suhkrut maitse järgi, natuke kaneeli ja keeda nii, et sisu jääks poolpehmete õunatükkidega. Haki sisse melissi, jahuta. Enne serveerimist lisa kanget mädarõigast ja aseta kausiga lauale.
Kommentaarid (0)