Vorstisupp tomati ja tšilligaFoto: Jaan Heinmaa
Õhtusöögi retseptid
18. oktoober 2010, 08:41

Vorstisupp tomati ja tšilliga

Kogus: ühele

Koostisosad
1 l Vesi
1 tk köögiviljaleemekuubik
6 tk Kartul
3 tk Porgand
1 tk Väike porrulauk (valge osa)
300 g viinerid või pehme keeduvorst
1 sl tomatipüree
1 sl tšillikaste või -salsa
Hakitud maitserohelist

Valmistamine
Pudenda leemekuubikud keeva vette. Lisa tükeldatud porgandid ja kartulid. Porgandi võid ka jämeda riiviga riivida, siis pehmeneb see kiiremini.Lõika porru õhukesteks viiludeks ja lisa supisse. Umbes 15 minuti pärast, kui köögivili on pehme, lisa viineriviilud ja tomatipüree. Kui eelistad pehmemat maitset, asenda tšillikaste tomatipüreega.