Vorstisupp tomati ja tšilligaFoto: Jaan Heinmaa
Toidutare 18. oktoober 2010 08:41

Kogus: ühele

Koostisosad
1 l Vesi
1 tk köögiviljaleemekuubik
6 tk Kartul
3 tk Porgand
1 tk Väike porrulauk (valge osa)
300 g viinerid või pehme keeduvorst
1 sl tomatipüree
1 sl tšillikaste või -salsa
Hakitud maitserohelist

Valmistamine
Pudenda leemekuubikud keeva vette. Lisa tükeldatud porgandid ja kartulid. Porgandi võid ka jämeda riiviga riivida, siis pehmeneb see kiiremini.Lõika porru õhukesteks viiludeks ja lisa supisse. Umbes 15 minuti pärast, kui köögivili on pehme, lisa viineriviilud ja tomatipüree. Kui eelistad pehmemat maitset, asenda tšillikaste tomatipüreega.