Täidetud vorstikesedFoto: Jaan Heinmaa
20. november 2008, 11:15
Täidetud vorstikesed
Kogus: neljale
Koostisosad
4 tk Suured sardellid
ANANASSITÄIDIS
veidi sinepit
1 väike purk Ananassirõngad
1 tk Väike punane paprika
2 dl (100g) Riivjuust
OLIIVI-PUNETÄIDIS
100 g Hapukoor
100 g Oliivid (rohelised, peenestatud)
2 dl Riivjuust
Valmistamine
Lõhesta vorstid pikuti nii, et ümbris (nahk) jääb vorstipooli kokku hoidma. Kata pind meelepäraste ainetega, riputa üle riivjuustuga ja küpseta 225° juures 10 minutit, kuni juust sulab ja hakkab õrnalt pruunistuma. Serveeri keedetud või friikartulite ja rohke rohelise salatiga.
Kommentaarid (0)