Lihatoidu retseptid

Tervislik kapsa-lambalihahautis 

Angelica Udeküll, 20. juuli 2009, 08:37
Tervislik kapsa-lambalihahautisFoto: Daisy Lappard

Kogus: kahele

Koostisosad
200 g värske kapsas
350 g Lambaliha
1 sl Õli
4 küünt Küüslauk
100 g Porrulauk
1 leht Loorber
5 tera vürts ehk piment ehk vürtspipar
0.5 tl Rosmariin
1.5 dl Siider

Valmistamine
1.  Puhasta lambaliha kelmestest ja tükelda.2.  Kuumuta paksupõhjalisel pannil õli ja prae tulisel pannil kiirelt lambaliha. Maitsesta soola ja pipraga. 3.  Lisa küüslauk ja porru. Kuumuta korraks läbi.4.  Tõsta lambaliha potti ja vala peale siider. Lisa ka loorberilehed ja vürts.5.  Lase haududa 10–15 minutit ja kui liha on peaagu valmis, lisa hakitud kapsas. 6.  Hauta, kuni kapsas on pehmenenud ja serveeri värskete keedukartulitega. # Kellele lambaliha ei maitse, võib hautisesse lisada ka sealiha. Arvesta, et lambaliha ise on päris rammus, samas on ta kergesti seeditav ja väikestes kogustes aitab omastada kasulikke toitaineid.# Hautisele lisatav siider peaks olema kuivemat sorti originaalsiider, mitte purkides müüdav magus suvejook.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee