Kalatoitude retseptid

Forelli-tomatisupp 

Angeelika Kang, 29. oktoober 2009, 09:37
Forelli-tomatisupp Jaan Heinmaa
Huvitav kombinatsioon tomatist ja forellist, mille tulemuseks on imehea vürtsikas külma aja supp.

Kogus: neljale

Koostisosad
2 sl õli
1 tk sibul
2 küünt Küüslauk
400 g Purustatud tomatid
1 l Kalapuljong
4 tk Kartul
2 tk Porgand
1 tl Tüümian
1 tl Suhkur
2 sl värskeid hakitud ürte (basiilik, pune jmt)
1 sl roheline pesto
400 g forellifilee

Valmistamine
Haki sibul ja küüslauguküüned. Lõika kartulid ja porgandid kuubikuteks. Kuumuta potis õli. Lisa hakitud sibul ja küüslauguküüned. Kuumuta mõni minut. Lisa tomatid, vala juurde puljong ja kuumuta keemiseni. Lisa ka kartulid, porgandid ja tüümian. Maitsesta suhkru ja pestoga. Keeda, kuni kartulid on pehmed. Lõika forellifilee kuubikuteks ja lisa supile. Keeda veel 5 minutit.Lisa hakitud ürdid. Serveeri sepiku või itaaliapärase leivaga. 1 portsjon ~360 kcal

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee