Veiseliha retseptid

Pipratäidisega liharullid 

Pille Enden, 11. veebruar 2010, 21:22
Pipra-singitäidisega rullide lisandiks sobib hästi köögiviljapüree. Rullid on piisavalt suured, kuid isukam sööja soovib kindlasti teist rulli lisaks...

Kogus: neljale

Koostisosad
1 tk sibul
3 sl õli
600 g pehme veiseliha (näit. välisfilee)
1 sl sinep
4 viilu sink
4 viilu konservpaprika
1.5 dl Punane vein
2.5 dl lihapuljong
sool, must pipar

Valmistamine
Koori ja viiluta sibul. Kuumuta pannil 3-4 minutit.Liha pese külma veega, kuivata majapidamispaberiga, lõika neljaks viiluks. Pane viilud toidukile vahele ja vasarda hästi õhukeseks. Raputa lihale soola ja pipart. Määri peale sinepit, pane igale viilule singilõik, paprika ja sibul. Keera rulli ja kinnita tikuga või seo niidiga.Pruunista rulle potipõhjas kuumas õlis igat küljest. Vala juurde vein ja puljong. Kata kaanega ja hauta nõrgemal kuumusel 60 minutit. Viimistle kastme maitse.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee