Küpsetised

Lihtsad kaerahelbeküpsised 

Angelica Udeküll, 28. juuli 2011, 06:51
Lihtsad kaerahelbeküpsised Daisy Lappard
Põnevama ja ka tervislikuma tulemuse saamiseks asenda piim kaerapiimaga, mida tasub otsida toidupoodide ökoriiulitelt või spetsiaalsetest ökopoodidest.

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g täisteranisujahu
100 g nisujahu
1 tl Söögisooda
1 tl sool
1 tl Kaneel (jahvatatud)
1.5 dl Piim
1.2 dl Rapsiõli
75 g Suhkur
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
160 g Kaerahelbed
1 tk muna
1 tk Munavalge
80 g rosinad

Valmistamine
1.  Sega omavahel jahu, sooda, sool ja kaneel.2.  Võta suurem kauss ja sega selles piim, õli, suhkur, vanillsuhkur, kaerahelbed ja muna. Klopi segu korralikult läbi.3.  Lisa jahusegu, sega korralikult läbi ja viimasena lisa rosinad.4.  Tõsta lusikaga paberiga kaetud ahjuplaadile ümmargused pätsikesed.5.  Küpseta 180 kraadi juures umbes 15 minutit. Valmis küpsised on parajalt kõvad, selle järgi saad hinnata ka küpsemisastet. Kogustest valmib ca 600g küpsiseid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee