Linnuliha retseptid

Kanafilee punase karriga 

Toidutare, 22. august 2008, 14:03
Kanafilee punase karriga Ajakirjade Kirjastus
Kanafilee punase karriga

Kogus: neljale

Koostisosad
400 g Kanafilee
1 tk Porrulauk
2 sl Õli
1 tl Punane karripasta
2 sl Austrikaste
6 vart Sidrunhein (konserveeritud varred)
400 ml Kookospiim
SERVEERIMISEKS
Jasmiini riis

Valmistamine
Lõika kanafilee ribadeks ja viiluta porrulauk, kuumuta wok-pannil kuumas õlis. Lisa segades punane karripasta, veidi aja pärast kalakaste, õhukesteks viiludeks lõigatud sidrunhein ja kookospiim. Lase tasasel tulel 3-4 minutit haududa.Serveeri jasmiiniriisi ja toorsalatiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee