Hommikusöögi retseptid

Ahjusoojad seenesaiad 

Toidutare, 12. september 2010, 20:30

Kogus: ühele

Koostisosad
6 viilu Sai või sepik
võid
300 g metsaseeed
2 spl õli
1 tk sibul
2 küünt küüslauk
100 g Kohupiim
100 g Maitsestamata jogurt
sool
värske hakitud petersell
Riivjuustu

Valmistamine
Haki sibul ning küüslauk ning prae pannil õlis klaasjaks. Lisa seened ja kuumuta segades 5 minutit. Lase segu veidi jahtuda ja sega kokku kohupiima ja jogurtiga. Maitsesta soola ja peterselliga. Määri saiaviiludele võid ja aseta võipool all ahjupannile. Tõsta peale seenesegu, kata riivitud juustuga ja küpseta 220 kraadises ahjus 10 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee