Kiudainerikkad toidud

Tikrivõie 

Toidutare, 1. august 2008, 07:08
Seemnete eraldamine annab tikrihoidisele tunduvalt mahedama maitse ja meeldivama konsistentsi.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg Karusmarjad ehk tikrid
2 sl Vesi
500 g Suhkur
50 g Või

Valmistamine
Pane pestud marjad (puhastada pole neid tingimata vaja) koos 2 sl veega potti. Keeda tasasel tulel pehmeks ja pressi läbi sõela. Kuumuta saadud segu koos suhkruga paksupõhjalises kastrulis, kuni suhkur on sulanud. Lisa vähehaaval ka või. Tõsta võie puhtasse purki, sule õhukindlalt ja säilita jahedas.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee