Lihatoidu retseptid

Terav hakklihahautis nuudlitega 

Toidutare, 9. november 2010, 07:07
Terav hakklihahautis nuudlitega Jaan Heinmaa
Mõnusalt terav hakklihahautis, mille maitset saad endale sobivaks tempida salsakoguse varieerimisega. Kuid võid valmistada ka ketshupi või tomatikastmega.

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g veisehakkliha
2 dl salsa, ketšup või tomatikaste
2 dl vesi
1 tk roheline paprika
Roheline sibul
200 g nuudlid
1.5 dl hapukoor
0.5 tl sool
SERVEERIMISEKS
värske pune
1.5 dl Riivjuust

Valmistamine
Pruunista hakkliha pannil. Sega hulka salsa ja vesi ning hauta 10 minutit keskmisel kuumusel. Keeda nuudlid soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks ja nõruta. Sega hautisse tükeldatud paprika ja roheline sibul ning hauta veel 5 minutit.Lisa nuudlid, sool ja hapukoor ning hauta kõike koos veel 2–3 minutit. Serveerimisel sega soovi korral hulka värsket hakitud punet ja raputa peale riivjuustu.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee