Lihatoidu retseptid

Pikantsed peedipihvid 

Raili Mikk, 20. jaanuar 2010, 11:37
Pikantsed peedipihvid Jaan Heinmaa
Kurk, peet ja kapparid annavad lihale tõepoolest suurepärase maitse ja kerguse. Pikantne on selle kohta just õige sõna.

Kogus: neljale

Koostisosad
400 g veisehakkliha
0.75 dl Kaerahelbed
1 sl Kartulijahu
1 dl Vesi
1 tk Sibul
1.5 dl marineeritud peet
1 sl Kapparid
sool
1 tk marineeritud kurk

Valmistamine
Sega kausis kartulijahu, kaerahelbed ja vesi. Kuumuta hakitud sibul pannil. Lõika kurk, peet ja kapparid väikesteks tükkideks ning sega kõik ained omavahel kokku. Maitsesta soolaga. Vormi märgade kätega kotletid ja prae mõlemalt poolt paar-kolm minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee