Pikantsed peedipihvidFoto: Jaan Heinmaa
Lihatoidu retseptid
20. jaanuar 2010, 11:37

Pikantsed peedipihvid

Kurk, peet ja kapparid annavad lihale tõepoolest suurepärase maitse ja kerguse. Pikantne on selle kohta just õige sõna.

Kogus: neljale

Koostisosad
400 g veisehakkliha
0.75 dl Kaerahelbed
1 sl Kartulijahu
1 dl Vesi
1 tk Sibul
1.5 dl marineeritud peet
1 sl Kapparid
sool
1 tk marineeritud kurk

Valmistamine
Sega kausis kartulijahu, kaerahelbed ja vesi. Kuumuta hakitud sibul pannil. Lõika kurk, peet ja kapparid väikesteks tükkideks ning sega kõik ained omavahel kokku. Maitsesta soolaga. Vormi märgade kätega kotletid ja prae mõlemalt poolt paar-kolm minutit.