Lõunasöögi retseptid

Brõnsasalat 

Anni Arro, 25. juuni 2009, 16:21
BrõnsasalatFoto: Sandra Urvak
Selle salati nimeks võiks olla ka Eesti Kreeka salat. Fetajuustu asemel kasutasin eestimaist brõnsat. Puhtad ja konkreetsed maitsed. Ka punane paprika, mida kasutasin, on eestimaine.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tk punane paprika
1 tk värske kurk
1 jupp valge redis
100 g Brõnsa
0.3 tk Punane sibul
6 tk mustad Kreeka oliivid
1 tl Kapparid
4 sl Oliiviõli
1 sl Punase veini äädikas
värske pune, till, rukola, jääsalat

Valmistamine
Koori ja viiluta kurk ning redis. Puhasta paprika ja lõika pikuti viiludeks, sibul lõika ketasteks ja juust kuubikuteks.Sega kõik need ained kausis kokku ning lisa kapparid, oliivid, hakitud pune ja till, oliiviõli, rukola ja punaveiniäädikas. Maitsesta pipraga ja sega uuesti läbi. Aseta kausi põhja mõned jääsalatilehed, tõsta neile salat ja serveeri.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee