Linnuliha retseptid

Kõrvitsalasanje 

Agaate, 21. veebruar 2011, 15:20
KõrvitsalasanjeFoto: Priit Grepp
Tervisliku retseptivõistluse peakategooria 3. koht

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g kalkunihakkliha
1 tk Suvikõrvits
500 g Kõrvits
1 tk Porgand
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 tl Tüümian (hooajal värsket)
1 tl Broilerimaitseaine
1 pakk köögikoor 5%
1 tl vegeta
2 dl Riivitud mozzarella
Sool
Must pipar

Valmistamine
Prae hakkliha mõni minut, lisa väikesteks tükkideks hakitud sibul, küüslauk ja riivitud porgand. Hauta veel mõni minut. Maitsesta soola, pipra, tüümiani ning broilerimaitseainega. Koori kõrvitsad ja lõika õhukesteks viiludeks. Lao kõrvitsad ja hakkliha kihiti ahjuvormi. Pealmine kiht on kõrvits. Kuumuta pannil köögikoor, maitsesta vegetaga. Vala segu ahjuvormi. Puista peale riivitud juust.Küpseta ahjus 180 C juures umbes 45 minutit. Enne serveerimist lase lasagnel kümmekond minutit "tõmmata".

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee