Apelsini-ananassimaitseline grillitud part
Kogus: neljale
Koostisosad
4 tk pardi rinnafilee
1 pakk Santa Maria kanamarinaadi
0.5 pudelit Santa Maria ananassi-glasuurkastet
0.5 klaas apelsinimahl
1 pits Apelsiniliköör
Santa Maria Rock Salt kivisool
Santa Maria Tellicherry pipar
SPINATI-APELSINISALAT
1 karp Spinat
2 tk Apelsin
Valmistamine
Lõika pardi nahale terava noaga kerge ruudustik, mis ulatuks lihaseni – nii sulab rasv madalal temperatuuril grillides paremini. Sega omavahel marinaad, apelsinimahl, ananassiglasuur ja liköör. Kata liha ühtlaselt seguga ja aseta külmkappi 1–12 tunniks laagerduma.Grilli liha nõrgal kuumusel 6–8 minutit mõlemalt poolt, alustades rasvasemalt poolelt. Soovi korral maitsesta soola ja pipraga. Pärast grillimist pane liha fooliumisse ja lase 5 minutit tõmmata. Serveeri spinati-apelsinisalatiga.SPINATI-
APELSINISALAT:Pese spinat ja eralda puisem varreosa. Fileeri apelsin ja lõika sektorite vahelt terava noaga välja puhas viljaliha. Aseta spinat ja apelsin taldrikule ja piserda üle fileerimisel tekkinud värske apelsinimahlaga.
Kommentaarid (0)