Kalatoitude retseptid

Forellisalat 

Monika Kelle, 2. aprill 2008, 11:28
Mehed, naised ja suitsev kaheraudne
Forellisalat on külalisi võõrustades kindla peale minek. Maitseb kõigile, kes armastavad kala ja mereande.

Kogus: neljale

Koostisosad
1 pott Lehtsalat
1 pott Jääsalat
1 tk Punane sibul
100 g soolaforell
1 karp jõevähisabad
5 tk Kartul
5 tk vutimuna
KASTE
4 sl Õli
1 sl Sidrunimahl
0.25 tl Mahedam sinep
0.5 tl Sool
0.25 tl Sidrunipipar
0.25 tl Suhkur
Aedtill

Valmistamine
Pane kartulid koorega keema. Kurna, jahuta, koori ning lõika sektoriteks.Keeda vutimune 2–3 minutit. Lase külmas vees taheneda.Rebi mõlemad salatid kaussi. Lõika forell ribadeks, kurna vähisabad. Tee sibulast poolrõngad. Koori munad ja lõika keskelt pooleks.Kastme jaoks sega õli, sidrunimahl ja sinep, maitsesta soola, sidrunipipra, vähese suhkru ning hakitud tilliga. Sega kartulid kastmega ja vala siis ülejäänud komponentide juurde. Sega veel paar korda õrnalt.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee