Lõunasöögi retseptid

Köögiviljapüreesupp tofuga 

Maire Suitsu, 19. märts 2008, 10:26
Foto: Jaan Heinmaa
Lihavaba sojatoit

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 sl Õli
1 sl Vesi
2 küünt Küüslauk
1 vars Varsseller
4 tk Tomat
1 tk Punane paprika
5 dl Kuum vesi
1 kuubik Puljongimaitseaine köögiviljadega
3 tilka Tabasco
2 sl Sidrunimahl
Sool
Suhkur
1 tops (200g) Tofukuubikud Prantsuse marinaadis

Valmistamine
Lõika puhastatud köögivili tükikesteks ja kuumuta pidevalt segades õli ja vee segus 5 minutit. Lisa kuum vesi ja leemkuubik ning hauta köögiviljad pehmeks. Kuumuta samal ajal tofukuubikuid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 225° juures 4–5 minutit. Töötle köögiviljad sauseguriga otse keedunõus püreeks ja viimistle maitse. Jaga supp taldrikutesse ja tõsta iga portsjoni keskele kuhjake tofukuubikuid.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee