Linnuliha retseptid

Kanavokk munanuudlitega 

Angelica Udeküll, 1. detsember 2008, 08:53
 Daisy Lappard
Soovi korral võid kõik maitseained asendada juba valmis vokimaitseaineseguga.

Kogus: kahele

Koostisosad
200 g Kanafilee
1 sl Õli
2 cm Ingver
0.5 kauna Tšilli
1 küüs Küüslauk
2 sl Sojakaste
0.25 tk Mango
Suhkruhernes
Mungoa võrsed
150 g Munanuudlid

Valmistamine
Haki ingver, tšilli ja küüslauk ning pruunista õlis.Haki kanafileest peenikesed ribad ja pruunista pannil.Koori mango ja haki viljalihast peenikesed ribad. Lisa pannile.Maitsesta pannisegu sojakastmega ja kõige lõpus lisa suhkruherned ja mungoaidud. Serveeri vokisegu munanuudlitel. Selleks lase vesi keema, maitsesta soolaga ja vala nuudlitele. Lase nuudlitel umbes kolm minutit pehmeneda. Kelle jaoks munanuudlid liiga pikad ja ebamugavad süüa, võib need kääridega pooleks lõigata.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee