Väherasvased toidud

Saida-pestorull lillkapsaga 

Angelica Udeküll, 22. veebruar 2008, 14:00
Foto: Daisy Lappard
Pesto asemel võid kala maitsestada ka lihtsalt ürdisoola ja kalamaitseainega.

Kogus: kahele

Koostisosad
300 g saidafilee
2 spl Pesto
Viie pipra segu
100 g Lillkapsas
70 g Varsseller
0.5 tk Sibul
1 sl Või
Aedtill

Valmistamine
Puhasta kalafilee ja laota täispikkuses lõikelauale laiali. Määri filee kokku pestokastmega ja raputa peale viiepiprasegu.Keela kalafilee rulli ja aseta aurutisse umbes 7 minutiks küpsema.Eralda lillkapsa õisikud ja haki seller ning sibul peeneks.Auruta kergelt lillkapsas, aga nii et see jääks krõmpsuksKuumuta pannil või ja prae selles selleri ja sibula viilud. Lisa pannile ka aurutud lillkapsas. Maitsestamiseks lisa värsket tilli.# Parim aurutaja on valmistatud bambusest, aga selle puudumisel võid kasutada ka lihtsalt sõela ja potti.