Lihatoidu retseptid

Kapsarullid seenekastmega 

Angelica Udeküll, 22. jaanuar 2008, 08:41
Kartuli asemel sobib kapsarullide kõrvale pakkuda ka riisi.

Kogus: kahele

Koostisosad
RULLID
4 tk kapsalehed
250 g Hakkliha
1 tk Harilik sibul
2 tk Kartul
2 spl Või
KASTMEKS
1 tk Harilik sibul
100 g Austerservik
100 ml Rõõsk koor
Petersell

Valmistamine
1. Haki sibul ja prae see koos hakklihaga pannil läbi. Maitsesta soola, pipra ja oreganoga.2. Eemalda kapsalt ettevaatlikult lehed ja lase neil mõni minut soolvees keeda, nii et lehed muutuvad pehmemaks.3. Laota pehmed kapsalehed lauale ja lase neil veidi jahtuda.4. Aseta igale lehele paar lusikatäit hakklihasegu. Murra rull ümbriku moodi kokku. 5. Kuumuta pannil või ja pruunista kapsarullid kergelt mõlemalt poolt pruuniks.6. Aseta pruunistunud kapsarullid vormi ja vala peale seenekaste. Kastme valmistamiseks haki sibul ja seened. Prae sibul esmalt pannil klaasjaks ja lisa seejärel ka seened. Kui seened on läbi praetud, lisa koor ja lase see korraks keema. Maitsestamiseks kasuta soola ja pipart.7. Küpseta rulle ahjus kuni 20 minutit ja serveeri kartuliga.Kartuli asemel sobib kapsarullide kõrvale pakkuda ka riisi. Ka kapsarulli täidise hulka võib lisada veidike riisi. Angelica nõuanne: Kes armastab paksemat kastet, lisagu lusikatäis jahu või maisitärklist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee