Päevaretsept

Sibulasupp vorstiga 

Maire Suitsu, 20. aprill 2010, 07:29
Sibulasupp vorstiga
Toitev ja tugeva maitsega supp

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
5 tk Harilik sibul (suured)
3 küünt Küüslauk
3 spl Või
3 spl Vesi
1 tl Sool
Veidi suhkrut
Must pipar (purustatud)
Cayenne'i pipar
1 l Keev vesi
1 kuubik Kanapuljongikuubik
200 g vürtsikas poolsuitsuvorst

Valmistamine
Lõika sibulad neljaks sektoriks, eemalda koor ja lõika õhukesteks viiludeks. Viiluta kooritud küüslauguküüned. Hauta sibulaid ja küüslauku vee javõi segus madalal kuumusel 10–12 minutit ehk pehmeks kollakaks massiks. Lisa kõik maitseandjad ja kuumuta segades paar minutit. Lisa keev vesi ja pudendatud leemekuubik ning hauta madalal kuumusel 20 minutit. Lõika vorst viiludeks, rösti mõlemalt poolt kuumal pannil ja lisa supile.