Lihatoidu retseptid

Boeuf a la tartare 

Toidutare, 2. jaanuar 2008, 10:36
Boeuf'i juures on väga oluline korralik tooraine, kuna tegemist on toore liha ja munaga!

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g Hakkliha (veise sise- või välisfileest)
Sool
Must pipar
4 tk Muna
Murulauk (hakitud)
SOOVI KORRAL
Küüslauk
Harilik sibul
Hapukurk
Kapparid
SERVEERIMISEKS
röstsai

Valmistamine
Maitsesta hakkliha tugevalt soola ja pipraga.Soovi korral lisa pressitud küüslauku, hakitud sibulat, kappareid või soolakurki.Vormi kätega biifsteek, aseta taldrikule, vajuta keskele lohk ning pane sinna toores munakollane.Võid kaunistada hakitud punase sibula, anšoovise ja soolakurgiga.Serveeri röstitud või praetud saiaga.Retsept mõeldud neljale. inimesele.