Lihatoidu retseptid

Liha-kartulipüreevorm 

Tiina Trolla, 29. mai 2006, 17:18

6–8 kartulit
1–2 dl piima
soola
150 g hakkliha
1-2 sibulat
1 spl võid
pipart jm maitseaineid
Keetmiseks vett

Koori kartulid ja keeda valmis.
Kurna kartulid, kusjuures enne kurnamist soojenda piim u 40ºC juurde. Purusta kartulid ning lisa soe piim ja või. Maitsesta. Klopi püreeks.
Pruunista hakkliha ning lõpu osas lisa tükeldatud sibul, maitsesta.
Määri ahjuvorm ning lisa sinna kihiti kartulipüree ja hakkliha. Pealmiseks kihiks jäta kartulipüree!
Pane vorm ahju ning küpseta 225ºC juures seni kuni pind omandab kauni kuldse värvi.
Serveeri ahjuvormist koos toorsalatitega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee