Linnuliha retseptid

Kanakoib riisiga 

Toidutare, 23. märts 2010, 14:35
Kanakoib riisiga 

1 kanakoib (200 g)
2 tl sojakastet
paprikapulbrit
aed-liivateed
1 tl taimeõli
2 paprikat
1 sibul
3 tomatit
250 ml köögiviljapuljongit 1 tl pulbrist
soola
1 sl 10% hapukoort
4 sl keedetud riisi
Valmistusviis
Võõpa kanakoib sojakastmega, puista peale paprikapulbrit ja aed-liivateed.
Prae õlis läbi.
Tükelda köögivili ja lisa juurde.
Vala peale puljong ning lase haududa.
Maitsesta soola ja hapukoorega.
Serveeri koos riisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee