Kalatoitude retseptid

Lõhe ürdivõiga 

Toidutare, 26. november 2007, 14:15
Praetud lõhesteigid maitsva ürdivõiga.

Kogus: ühele

Koostisosad
ÜRDIVÕI
100 g või
1 dl hakitud basiik
0.5 tl sool
2 sl sidrunimahl
0.25 tl must pipar
2 tk küüslauguküüs
LÕHE
2 dl valge vein
4 tk lõhesteiki või -fileelõiku või -liblikat
1 sl estragon

Valmistamine
Ürdivõi valmistamiseks vahusta toasoe või. Lisa hakitud basiilik, purustatud küüslauk, sool, pipar ja sidrunimahl ning sega hästi läbi. Vormi ürdivõi 3–4 cm läbimõõduga vorstikeseks, keera toidukilesse ja pane külma.Kuumuta pannil vein. Pane sellesse lõhesteigid ja hakitud estragon ning hauta 4–6 minutit. Tõsta lõhe taldrikutele. Lõika ürdivõist viilud ja tõsta kuumale kalale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee