Kalatoitude retseptid

Kalaga täidetud suvikõrvitsad 

Toidutare, 17. september 2008, 07:49
Kalaga täidetud suvikõrvitsad Jaan Heinmaa
Tõeliselt kerge ja tervislik roog, mida tuleks serveerida kohe pärast ahjust võtmist. Seda eelkõige välimuse pärast, suurepärased maitseomadused säilivad ka soojendamisel.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Ettevalmistusteks 15 minutitKüpsemiseks 45 minutit

Koostisosad
4 tk suvikõrvits
300 g (fileed) Forell
1 tk Granaatõun
2 dl lahja majonees
1 kimp värske till
Sool
Must pipar

Valmistamine
Lõika suvikõrvitsad pikuti pooleks ja õõnesta seest noaga. Tükelda kalafilee ja pool kõrvitsate sisust ( teise poole võid ära kasutada näiteks mõnes wokiroas ), sega kokku ning maitsesta soola-pipraga. Lõika granaatõun pooleks ja eemalda lusika abil sisu. Maitsesta kõrvitsalootsikud vähese soolaga ja jaota granaatõuna sisu nende põhja. Järgmiseks kihiks pane hakitud till ning siis kala-kõrvitsasegu. Kalla peale majoneesi. Küpseta ahjus 175°C juures 45 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.NB! Roog saab veelgi parema maitse, kui gratineerida seda juustuga (kuid siis lisandub muidugi ka kaloreid).

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee