Küpsetised

Kodujuustu- piparkoogikook 

Toidutare, 5. august 2008, 10:12
Kodujuustu-piparkoogikookFoto: Jaan Heinmaa
Uskumatult lahja kook, milles on pärast jõule hea ära kasutada järelejäänud piparkoogid ja pohlamoos.

Kogus: kaheksale

Koostisosad
PÕHI
150 g piparkoogid
1.5 dl kohupiimapasta
TÄIDIS
1 dl suhkur
1 dl pohlamoos
200 g Kodujuust
1 dl (10%) Hapukoor
3 tk Muna

Valmistamine
Kuumuta ahi 200°C-ni. Purusta piparkoogid ühtlaseks puruks ja sega kohupiimapastaga. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja ja äärtele. Küpseta põhja 5 minutit. Täidise tegemiseks klopi munad suhkruga lahti. Sega juurde pohlamoos, kodujuust ja hapukoor. Vala segu koogipõhjale ning küpseta veel 30 minutit. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee