Mehhiko köök

Taco'd 

Maire Suitsu, 26. märts 2008, 08:47
 
Mehhiko köögi ühed tuntumad suupisted, mis on väga toitvad ja sobivad serveerida ka prae eest. Üsna teravamaitselised taco´d on parimad soojalt. Kõrvale paku guacamole-kastet.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 sl õli
1 tk Sibul
500 g Hakkliha
1 purk tuline taco-kaste
1 tl Sool
0.25 tl Must pipar
1 pakk taco-koored
1 tk (punane) Paprika
1 tk Punane sibul
100 g Riivjuust
SERVEERIMISEKS
Guacamole kaste
Hapukoor

Valmistamine
Kuumuta pannil õli ning lisa hakitud sibul ja hakkliha. Prae umbes 10 minutit, kuni kõik on pruunistunud. Lisa taco-kaste, sool ja pipar ning kuumuta veel 15 minutit. Tõsta taco-koorte vahele hakklihatäidist. Puista peale hakitud paprikat ja sibulat ning riputa üle riivjuustuga. Küpseta ahjus 225°C juures 5 minutit. Serveeri guacamole ja soovi korral maitse mahendamiseks hapukoorega. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee