Kalatoitude retseptid

Tuunikala-paprikatäidisega teokarbid 

Toidutare, 22. august 2008, 14:31
Tuunikala-paprikatäidisega teokarbid Jaan Heinmaa
Kenad tuunikalaga ampsud sobivad suupistelauale, aga ka pearoaks. Maitsevad hästi nii soojalt kui ka leigelt.

Koostisosad
20 tk suur teokarbikujuline makaron
250 g Kodujuust
2 purki tuunikalatükid vees
0.5 tk (punane) Paprika
50 g riivjuust
1 küüs Küüslauk
1 sl õli
Must pipar
Basiilik (värske)
2 sl (riivitud) Parmesan v. muu kõva juust

Valmistamine
Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Loputa külma veega ja kurna. Täidise jaoks sega kodujuust, nõrutatud tuunikala, hakitud paprika, 2 sl riivitud juustu, peenestatud küüslauguküüs, õli, must pipar ja tükeldatud basiilik. Täida teokarbid seguga. Sega omavahel ülejäänud riivjuust ja parmesan, puista teokarpidele ning grilli ahjus 5 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee