Kiudainerikkad toidud

Kabatšokisalat 

Toidutare, 11. märts 2011, 09:04
Kabatšokihoidis marinaadis.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 kg Kabatšokk
vesi
1 tl 1 l vee kohta sool
2.5 dl Valge veini äädikas
2.5 dl vesi
3 dl suhkur
1 tl sinepiseemned
0.25 tl Valge pipar
2 õietükki Muskaatõis
1 tükk värske ingver

Valmistamine
Eemalda pestud ja kooritud kabatšokkidelt seemned. Lõika viljaliha väikesteks tükkideks ning keeda vähese soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks. Nõruta kabatšokitükid ja pane purkidesse.
Valmista marinaad äädikast, veest, suhkrust ning marlitükki seotud maitseainetest. Eemalda vaht ja jäta marinaad jahtuma. Võta maitseainekotike välja ning vala marinaad kabatšokitükkidele. Kolme päeva pärast vala marinaad kabatšokkidelt uuesti potti ja aja keema. Võid taas kasutada samu maitseaineid. Jahuta marinaad ning vala tagasi. Sule purgid ja säilita jahedas paigas. Salatit võid maitsta 1-2 päeva pärast.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee