Ulukiliha retseptid

Seene-põdrapraad 

Toidutare, 10. oktoober 2005, 20:26
Pruuniks praetud põdraliha on eriti hõrk ahjukartulite, pruunistatud kukeseente ja sibulatega.

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g põdraprae õhukesed viilud
või või margariin
peenestatud petersell
1 tl sool
0.5 tl Must pipar
1 tl Paprika (jahvatatud)
1 kuni 2 tk peenestatud sibul
1 l Kukeseen

Valmistamine
Pruunista külmutatud praest lõigatud õhukesi lihaviile rasvaines neid hoolikalt pöörates. Lisa maitseained juba pruunistatud lihale. Pruunista pannil eraldi sibulad ja seened, et neid hiljem lisanditena serveerida. Seened ja sibulad võib segada ka lihaga, sel juhul segunevad nende maitsed hõrguks tervikuks. Serveeri kuumalt koos köögiviljadega. Retsept on mõeldud 4-6-le sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee