Lõunasöögi retseptid

Tomati-mozzarella-lavašisalat 

Toidutare, 27. september 2005, 09:00
Tomati-mozzarella-lavašisalat basiiliku ja rukolasalatiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
250 g kirsstomatid
62.5 g mozzarella-juust(mozzarella delikatess sobib ideaalselt)
0.125 tk lavašš
0.5 tk Küüslauk
0.25 tl sool
Must pipar
3 lehte Basiilik (värske)
3 lehte rukolasalat
0.25 dl külmpressi-oliivõli
0.5 sl balsamäädikas

Valmistamine
Poolita kirsstomatid, haki küüslauk peeneks ja lõika lavašš mõneks pikemaks ribaks. Kuumuta pannil natuke oliivõli ning prae lavašš koos küüslauguga krõbedaks. Aseta tomatid ja juustutükid kaussi, rebi hulka lavašš, basiiliku- ja rukolalehed. Kalla peale oliivõli ja balsamäädikat, lisa maitse järgi soola-pipart.