Nõgese-küüslaugusupp
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
200 g hakkliha
5 küünt Küüslauk
1.5 l vesi
5 tk kartul
6 dl hakitud värsked nõgesed
1 peotäis kikkaputke ja murulaugu segu
veidi soola
Valmistamine
Praadige hakkliha wok-pannil. Lisage küüslauguviilud ja tükeldatud kartulikuubikud. Kuumutage neid kergelt paar minutit. Lisage vesi. Keetke, kuni kartul on pehme. Siis võtke pann tulelt. Lisage murulaugu-kikkaputke segu ja hakitud värsked nõgesed. Maitseks lisage soola. Kuumutage veel korra tulel, kuid ärge keema laske. Enne serveerimist hoidke suppi 15 minutit soojas. Serveerides võib lisada hapukoort. Retsept on mõeldud viiele sööjale.
Kommentaarid (0)