Lõunasöögi retseptid

Nõgese-küüslaugusupp 

Toidutare, 25. mai 2005, 01:03
Nõgese-küüslaugusupp hakkliha ja kartuliga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
200 g hakkliha
5 küünt Küüslauk
1.5 l vesi
5 tk kartul
6 dl hakitud värsked nõgesed
1 peotäis kikkaputke ja murulaugu segu
veidi soola

Valmistamine
Praadige hakkliha wok-pannil. Lisage küüslauguviilud ja tükeldatud kartulikuubikud. Kuumutage neid kergelt paar minutit. Lisage vesi. Keetke, kuni kartul on pehme. Siis võtke pann tulelt. Lisage murulaugu-kikkaputke segu ja hakitud värsked nõgesed. Maitseks lisage soola. Kuumutage veel korra tulel, kuid ärge keema laske. Enne serveerimist hoidke suppi 15 minutit soojas. Serveerides võib lisada hapukoort. Retsept on mõeldud viiele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee