Lõunasöögi retseptid

Panniliharoog 

Toidutare, 24. mai 2005, 20:38
Eri liiki lihast ja vorstidest saab lõkkepannil isuäratavalt mahlaka piduroa.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g sea sisefilee
300 g lamba sisefilee
400 g grillvorst
1 tk *värske tšillikaun
3 küünt Küüslauk
värske tüümian
3 sl oliivõli
1 sidruni mahl
1 tl sool
6 tk lisandiks tomat

Valmistamine
Tükelda liha ja vorstid parajaks. Tee marinaad: haki tšillikaun, küüslauk ja tüümian peeneks ning sega oliivõli, sidrunimahla ja soolaga. Pane liha- ja vorstitükid marinaadi ning hoia vähemalt pool tundi külmkapis. Küpseta kuumal lõkkepannil. Viiluta tomatid, pane pannile liharoa juurde ja lase veidi aega koos küpseda. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee