Lõunasöögi retseptid

Rosoljetarretis 

Toidutare, 15. aprill 2005, 00:00
Kui tahad pidulaual pakkuda midagi tervislikku, valmista atraktiivne ja maitsev rosoljetarretis. Võiksid selle valmis teha juba eelmisel päeval.

Kogus: ühele

Koostisosad
3 tk keedetud porgand
3 tk keedetud peet
1 tk Õun
1 tk marineeritud kurk
1 tk kollane sibul
sool
Valge pipar
4 dl köögiviljapuljong
18 g želatiinipulber

Valmistamine
Lõika porgandid, peedid, kurk ja õun väikesteks kuubikuteks ning haki sibul. Sega omavahel köögiviljad, maitsesta soola ja valge pipraga. Valmista puljongikuubikust puljong. Lahusta osas puljongis želatiin, jahuta veidi ja sega ülejäänud puljongi hulka. Loputa tarretisevorm (nt ümmargune keeksivorm) külma veega. Tõsta köögiviljasegu vormi ja kalla peale puljong. Kata vorm kilega ning pane vähemalt neljaks tunniks külmkappi. Enne serveerimist kasta vorm korraks kuuma vette, seejärel kummuta roog taldrikule. Soovi korral võid rooga kaunistada vahukoorega, mis on värvitud peedimahlaga ning maitsestatud ürdisoola ja valge pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee