Taimetoidu retseptid

Kitsejuustuga täidetud kurgitornid 

Toidutare, 14. aprill 2005, 22:21
Päikesekuivatatud tomatitega maitsestatud kitsejuust sobib hästi neutraalsemaitselise kurgiga. Kitsejuustu asemel võid kasutada näiteks toorjuustu. Täida kurgitornid vahetult enne serveerimist.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk pikk kurk
100 g kitse- või maitsestatud toorjuust
6 tk päikesekuivatatud tomat õlis
Must pipar
kaunistamiseks pune

Valmistamine
Tõmba kurgist kartulikoorimisnoaga pikisuunas imeõhukesed viilud. Nõruta päikesekuivatatud tomatid õlist ja püreeri koos kitsejuustuga ühtlaseks massiks. Aseta kurgiribad küpsetuspaberile ja määri peale kitsejuustukreemi. Keera rulli, jahvata peale musta pipart ja kaunista punega. Hoia kuni serveerimiseni külmas. Antud kogustest saab 20 kurgitorni.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee