14. aprill 2005, 22:21
Kitsejuustuga täidetud kurgitornid
Päikesekuivatatud tomatitega maitsestatud kitsejuust sobib hästi neutraalsemaitselise kurgiga. Kitsejuustu asemel võid kasutada näiteks toorjuustu. Täida kurgitornid vahetult enne serveerimist.
Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 tk pikk kurk
100 g kitse- või maitsestatud toorjuust
6 tk päikesekuivatatud tomat õlis
Must pipar
kaunistamiseks pune
Valmistamine
Tõmba kurgist kartulikoorimisnoaga pikisuunas imeõhukesed viilud. Nõruta päikesekuivatatud tomatid õlist ja püreeri koos kitsejuustuga ühtlaseks massiks. Aseta kurgiribad küpsetuspaberile ja määri peale kitsejuustukreemi. Keera rulli, jahvata peale musta pipart ja kaunista punega. Hoia kuni serveerimiseni külmas. Antud kogustest saab 20 kurgitorni.
Kommentaarid (0)